Gotowe danie wegańskie z ciecierzycy i tofu w indyjskim sosie; produkt sterylizowany, bez sztucznych dodatków
opakowanie zawiera 2 porcje
składniki - pulpa pomidorowa 35%, woda, tofu 13% (ziarno soi, woda, substancja żelująca: kwasek cytrynowy), wyciąg z kokosa 9,7% (kokos, woda), cebula 9%, ciecierzyca gotowana 6%, marchew 4%, olej rzepakowy 2,9%, skrobia, czosnek, sól, skrobia modyfikowana, imbir, papryka w proszku, kolendra, gałka muszkatołowa, kumin, kurkuma, chilli
wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna - 370 kJ/89 kcal
- tłuszcz - 6,0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,1 g
- węglowodany - 5,0g, w tym cukry - 1,4 g
- błonnik - 1,0g
- białko -3,2 g
- sól - 0,8g